i Livet

Everything you like, I liked five years ago

Jeg fik knust mine illusioner i går. Var til udsøgt middag hos Stine og det endte hverken værre eller bedre end at vi endte med at sumpe til ‘Fire bryllupper og en begravelse‘ (det er jo også kun gang nummer 37 mia. at TV3 sender den). Nuvel, det er stadig en ganske underholdende kjærlighedsfilm, om end jeg bliver mere og mere muggen for hver gang jeg ser den. Den kvindelige hovedperson, spillet af den svært irriterende Andie MacDowell, udnytter nemlig i himmelråbende grad den stakkels Charles, spillet af mit store hår-idol Hugh Grant. Midt i en af de mere dramatiske sekvenser rusker Stine i min arm og nærmest småbrøler: ‘Vil du så snart indse det? Det var fedt at have stort Hugh Grant hår i 1994! Men det er slut, slut, SLUT nu! Bliv så klippet!!!’. Kan det undre, at jeg efter dette omsorgssvigt var i nedtrykt sindstilstand resten af aftenen?

Spøg til side, det var en hyggelig aften og afslutningen på en såkaldt læsedag, hvor jeg dog mest af alt fik drukket kaffe og hyggesnakket med folk rundt omkring. I dag har heller ikke været videre efficient, men satser da på at få nået lidt inden jeg skal ud at drikke mig i hegnet til kandidatfesten hos Mikkel.

PS. Jeg er stødt på en ny spændende musikblog: Yellow Stereo. De specialiserer tilsyneladende i indiepop og electronica, så hvis nærværende læsere føler trang til at udvide deres musikrepertoire, så er det et glimrende sted at starte.

Giv lyd fra dig

Comment