Everything in time

I kraft af at det er fredag og at jeg lige er kommet hjem fra læsegruppemøde, så vil jeg her viderebringe et link til min absolutte favorit hjemmeside for tiden: Gorilla Mask. De behjertigede gentlemen bag siden har en daglig samling af links til urimeligt sjove hjemmesider og har derudover et fremragende arkiv med videoer, som man kan få utallige timer til at gå med. Mine aktuelle favoritter er den fabelagtige Star Wars Kid, den evigt underholdende O-Zone sanger og ikke mindst arkivet med Family Guy klip. Det hele er garneret med en usund portion drengemåsehumor, så alt i alt kan man som brilleabe kun anbefale at besøge hjemmesiden.

I aften skal jeg til semesterstartsfest på, uh, Center for Samfund og Sundhed. Vi er et par stykker fra det gamle scient.pol hold der skal sted, og det kan kun blive sjovt – kønsfordelingen på psykologi, folkesundhedsvidenskab og sociologi taget i betragtning….!

Er man forresten på vej ud på det dybe hvis man de sidste to dage har siddet to fnisende fyre og set 7th Heaven mens vi spiste frokost?

Skriv en kommentar