Everyone is starting over

Er du i live nu? I så fald skal du være glad, den ellers ganske velestimerede islamforsker Bernard Lewis forudså forleden i Wall Street Journal at Iran sandsynligvis ville angribe Israel den 22. august 2006, samt starte noget nær atomvåben-ragnarok. Argumentationen herfor er vist på tarotkort/spå-i-kaffegrums-niveauet (og bliver behørigt basket her), men føl dig ikke for sikker – i skrivende stund er der stadig flere timer til midnat, så det er vist for tidligt at komme ud af beskyttelsesrummene endnu.

Bortset fra det, så har jeg været en lille flittigrumpe i dag. Der er blevet griflet speciale og holdt læsegruppemøde hele dagen og når jeg først har trakteret mig selv med cashewnødder fra min lokale pusher, så står den nok på mere faglighed. Samme aktivitetsniveau plagede mig i går, hvor jeg egentlig ikke lavede så meget andet end at være på arbejde, tage en tur op at træne og læse artikler om udviklingen i dansk konkurrencepolitik fra 1990 til og med i dag.

Har lovet min gangfælle Frederik at reklamere for hans initiativ omkring at få rykket ’24 timer’ til tidligere på aftenen. Selv er jeg ret ligeglad – har aldrig set serien – men hvis du har en svaghed for Jack Bauer, så støt Frederiks underskriftsindsamling her.

PPS. Jeg skrev tidligere på måneden om Fidel Castro og hans tilsyneladende svigtende helbred. Selvom magtforholdene i cubansk politik ikke er blevet klarere siden da, så er revolutionshelten tilsyneladende i hopla igen. Ihvertfald har han atter overtaget posten som international politiks førende fashionista – wraaauw, farlig tiger!

Skriv en kommentar