i Livet, Musik

En garde, society!

Yup-yup, så faldt jeg igen i fælden og investerede i en cd; denne gang i Erlend Øye albummet DJ-Kicks. Blev inspireret efter at have hørt hans version af ‘There is a light that never goes out’, og må sige at resten af albummet heldigvis holder samme standard. Er en del tid siden jeg sidst købte electronica, men må jo nok indrømme, at bebrillede norske særlinge kan få mig til ALT! Næsten. Måske ikke til at holde af bæltedyr eller at sælge Øvre Volta, men ellers er der ingen grænser.

Købte cd’en før jeg opdagede, at jeg ikke har fået løn i denne måned! Den slags er en kende kritisk når man står overfor at skulle hælde penge i en flybillet til Prag. Og især efter at en grisk frisør just har rippet een fra enhver Kongens mønt man ellers måtte have! Ellers var det en semi-aktiv dag. Havde et læsegruppemøde, der rent faktisk blev fagligt! Vi fik diskuteret en del omkring vores specialeemne, hvordan det kunne operationaliseres mht. teori, metode, analysedesign osv. Er mere tryg nu! Og ellers har jeg just nu afsluttet et Styrelsesmøde på kollegiet, hvor vi absolut intet interessant havde at diskutere (er trods alt begrænset hvor meget aktivitet der er midt i eksamenstiden). Morgendagen står på arbejde og kanske en bytur – den gode Mads lokker ihvertfald, men i så fald må jeg vist satse på at holde fri fredag….

Giv lyd fra dig

Comment