web analytics

Dommens dag

Gæt hvem der på lørdag sidder på RheinEnergieStadion i Köln og overværer Ståle Solbakken få dødsstødet? Det bliver herligt. Nu må de snart se at få ham fyret, så jeg kan begynde at holde med dem sådan for alvor. Hvis ikke han var der, ville FC Köln være en overordentlig fortrinlig og sympatisk klub.

4 kommentarer til “Dommens dag”

 1. Jeg har vanskeligt ved at bedømme hvor presset han egentlig er. Men åbenbart nok til at Express kan berette at : “Stale zieht mit dem Team ins Kloster”.

  http://www.express.de/fc-koeln/alles-fuer-die-rettung-stale-zieht-mit-dem-team-ins-kloster,3192,14639328.html

  Hvad er dit bud på resultatet? Werder er ikke noget ringe hold, men de er vist svært ramt af skader for tiden.

  PS. I øvrigt anvender sponsoren REWE moderat fysisk pres på stakkels Ståle:

  Am Sonntag entschied man sich, an Stale Solbakken festzuhalten. Für Sie der richtige Schritt?

  Ich weiß nicht, ob das ein guter Trainer ist. Aber ich sehe mich auch als Trainer der REWE-Group. Und wenn meine Mannschaft über einen so langen Zeitraum keine Leistung bringt, dann hätte mein Aufsichtsrat längst reagiert und mich ausgewechselt.

  http://www.express.de/fc-koeln/caparros-im-interview-rewe-boss—dieser-fc-schadet-unserem-image-,3192,14639140.html

  Svar
  • Det taler til hans fordel, at man i ledelsen fyrede Finke og satsede alt på Ståle. Nu kan man ikke fyre træneren uden at tabe ansigt og selv stå for skud. Så derfor vil han nok få en chance eller to endnu.

   En andet aspekt ved hele balladen er, at man i ledelsen nok er klar over, at det ikke alene er Ståle, der er problemet. De enkelte spillere præsterer ikke godt nok – og det kan skyldes en del mere end utilstrækkeligt trænerarbejde.
   FC Köln er en klub, der skriger på stabilitet. Det forekommer mig, at man aldrig har en reel langsigtet strategi for indkøb, træning og udvikling. Klubben virker så mærkeligt usikker på egne evner på trods af sin størrelse, og lokalmiljøets (urealistisk) store forventninger til præstationer og pointhøst ser ud til at have en hæmmende effekt på spil og vindermentalitet.
   Så uanset om Ståle ryger eller ej, så er der en del centrale problemer for klubben at tage fat på.

   Derudover skal man altid tage Express’ udtalelser med et gran salt. Avisen minder i stil og tone mere om en tabloidavis (tænk EB) end om det lokalblad, sprøjten faktisk er. Så hele den journalistiske tilgangvinkel er oftest frisk-fyr-agtig og med kioskbasker-overskrifter. Ikke desto mindre fremhæver REWE-citatet virkelig skønheden ved Konjunktiv Irrealis’ potentiale til at udtrykke en spidsfindig sarkasme.

   Svar

Skriv en kommentar