i Livet

Do you kiss her lips when you say goodbye?

Så er det lige før, og jeg går og er lidt rastløs. Det hele skulle være pakket og klar, så nu mangler jeg stort set bare at få smidt mit skrumlede korpus i et fly og så afsted. Skal hapse et tog fra Østerport kl. 7 i morgen tidlig, så selvom jeg gerne ville feste med brilleaberne ude i køkkenet (er fest på Folkesundhedsvidenskab i aften, så visse af fyrene er helt klar!), så bliver det vist ikke til det helt store, tror jeg.

Lidt mærkværdigt at tænke på, at om et døgns tid sidder jeg og titter ned på Kina fra ti kilometers højde. Forsøger at kvæle ethvert anstød til flyskræk, men 11 timer i et fly ER nu lang tid, når man ikke har fløjet langdistance siden, hmmm, 1997?

Bortset fra det, så skal jeg nok opdatere så snart som muligt når jeg er der ovre og jetlagget er forbi. Så indtil da: Annyonghi gaseyo og Sayonara……

Giv lyd fra dig

Comment