i Hverdag

Det gör ont för varje hjärtslag

Jeg er grumpy her til aften. Big time muggen, faktisk. Der var såkaldt ‘afdelingsplanlægningsdag’ på arbejdet. Uden at ville gå i nærmere detaljer skal det blot konstateres, at mødet ikke just forløb til min udelte tilfredshed. Aftenen er derfor fordrevet med at være gnaven, overføre musik til min nye laptop fra det gamle hakkebræt af en stationær computer, spekulere over hvem som vinder Republikanernes primærvalg i Florida samt more mig kosteligt over udviklingen i Ny Alliances folketingsgruppe. Alt sammen meget godt og vældig terapeutisk – men det får mig ikke just nærmere målet om at få færdiggriflet det ganske vigtige arbejdsnotat, som jeg har deadline kl. 9 i morgen tidlig. Med andre ord taler meget for at jeg burde få hanket op i rumpen og stoppe med de utallige overspringshandlinger.

Næh, hov. Hvad er det? De Unge Mødre på Kanal 4!!! Det MÅ jeg se i denne svære stund! Gudsketakoglov for min nye tv-programpakke. Jeg er i sandhed en lykkens pamfilius!

Giv lyd fra dig

Comment