i Livet

But it’s better if you do!

Jeg tilhører den sjældne gren af homo sapiens, der ganske enkelt ikke vil lære at sove ordentlig ud efter en bytur! Ligegyldigt hvor meget jeg har rystet rumpe, arbejdet på min skrumpelever og/eller været en lille abekat, så kan jeg ganske enkelt ikke sove længere end til kl. 9. Det er yderst frustrende, for jeg vralter rundt hele den næste dag uden at kunne foretage mig noget som helst fornuftigt. Eller jo, jeg læste Weekendavisen, var på biblioteket og på indkøb, men det er stort set også hvad jeg har svunget mig op til i dag. Baggrunden var en tur til Indienight på Stengade 30 fredag nat sammen med Stine og Ditte. Det var sjov og ballade, selvom det ikke blev så sent. Aftenens højdepunkt var Blondie: Atomic. Den er og bliver spitzenklasse!

Ovre i det nordjyske er Stobbe ensom, trist og alene. Endda i en sådan grad at han er begyndt at lytte til 2006’s version af Crazy Frog, nemlig den afskyelige og menneskerettighedskrænkende Botten Anna (begge er så vederstyggelige, at jeg nægter at linke til dem). Som den paternalist jeg jo i bund og grund er, så burde man naturligvis overveje at udstyre det fortabte lam med noget ordentlig musik, som han kan føre ham tilbage på dydens smalle sti. Nærværende læsere kan derfor regne med, at der en af de følgende dage dukker en musik posting op, så ryst endelig i bukserne. Til gengæld er der ikke meget ensomhed og tristhed hos en anden nordjyde. Et MSN-intermezzo tidligere på dagen afslørede, at den unge Kristian er på date-vognen! Af diskretionshensyn vil jeg ikke skrive mere, men blot opfordre til at der kommer en udførlig og dybdeborende rapport om hans forkærlighed for Wagamama – ahem! 😉

Giv lyd fra dig

Comment