Blandingsmisbrug

Ikke meget nyt herfra. Jeg brugte min torsdag med arbejde, træning (7km, sandelig, sandelig siger jeg jer!) og bagefter rengøring. Idag har jeg været lidt ude og købe ind og tog også ud til Toyota Arena for at besøge Spartas fanshop. Imidlertid havde de ikke så meget interessant…og jeg forstår stadig ikke hvordan deres trøjer kan være SÅ billige….der må være ugler i mosen!

Jeg besluttede mig derfor for at købe cd’er istedet – det kan man jo altid bruge! Jeg har investeret (eller ‘smidt penge ud af vinduet på’ afhængigt af temperament) i lidt håret-sat-op-til-narrestreger-musik og købt Gwen Stefanis ‘Love.Angel.Music.Baby’. Den er noget ujævn. Visse dele af albummet er lidt for ungt til mig – f.eks. irriterer sange som ‘Rich Girl’ og ‘Bubble Pop Electric’ mig grænseløst. Til gengæld er det ren pop paradis når Peter Hook spiller bas på ‘Real thing’, der lyder som New Order med kvindelig vokal. Og så kan jeg ikke sidde stille til ‘What you waiting for?’. Den sparker – stadig – solidt mås.

Derudover købte jeg Human League’s klassiker ‘Dare’. Den blev genudsendt i en luksusudgave i 2002, og da jeg så den til kun 70 DKK, så kunne jeg ikke lade den være. Jeg hører den just nu, og hvis man er til synth (hvilket jeg jo vist er!), så er det klasse….den har manglet i min cd samling, og det varmer mit kolde, kolde stenhjerte at kunne byde den velkommen!

Skriv en kommentar