i Livet

Because it already is

Skumle-skumle, jeg er en gammel mug-ost i dag. Sad i et af mine forsvindende få faglige øjeblikke i går og granskede lidt hvad Statskundskabs bibliotek monstro havde liggende af bøger og slige sager omkring vores specialeemne: Beslutningsprocesserne omkring konkurrencepolitikken. Og hvad finder jeg, jo minsandten, ‘vores’ speciale ER allerede skrevet!

Så jeg drønede naturligvis ind på Instituttet her til formiddag for at låne det. Det viser sig, at “Arla, §10a og politisk indflydelse via medierne : Et casestudie af den politiske beslutningsproces frem mod lov om ændring af konkurrenceloven” blev afleveret i marts 2005. Noget af et knæk for vores planer. Ganske vist ville vi ikke fokusere på Arla eller §10a for den sags skyld, men selve metoden, teorien og designet som vedkommende benytter er stort set det som vi havde planlagt.

Ved ikke helt hvad vi beslutter os for, nu vil jeg først læse det grundigt igennem, før jeg går alt for meget i sortsind og gnaven-mode. Det er jo ikke værre end at vi i værste fald må skifte fokus, men nu virkede det liiiiiiiige som om at vi havde fundet et godt emne, med masser af substans i.

Giv lyd fra dig

Comment

  1. Jeg synes, jeg har haft mange problemer med mit speciale – men lige det her problem kommer jeg heldigvis aldrig ud for. Noget godt er der da ved, at skulle skrive om egne resultater!

  2. Du har så mange kvaler unge mand – måske du skulle have valgt et studium uden speciale ? Taget den gennemsnitlige specialeskrivningstid på statskundskab i betragtning, burde et nyt studium tidsmæssigt kunne betale sig 🙂
    but cheer up ol’ chap !