All farewells should be sudden

Måske er det fordi jeg er ved at blive gammel, men det er mange år siden jeg sidst har sovet til kl. 14 dagen efter en fest. Vi sad på køkkenet og drak øl + så lousy film, hvorefter der endte med at være fest i fælleslokalerne og sidenhen udviklede aftenen sig…..!

Klokken 15 drønede jeg sammen med Thomas ud til Stine for at planlægge fest. Vi fik udarbejdet en ganske fornøjelig invitation, så nu mangler vi kun layoutet før det hele klapper. Er selvfølgelig masser af ting der skal ordnes og planlægges endnu, men festen er bestemt ved at tage form!

Siden jeg kom hjem har jeg spist og set lidt fodbold ude i køkkenet sammen med abekattene, og nu sidder jeg så her…..efter en weekend hvor jeg (surprise!) ikke fik læst så meget, men til gengæld været så rigeligt social…

Skriv en kommentar