web analytics

Afklaring

Som Hippokrates afslørede i en kommentar igår, så kender vi nu hendes arbejdsplads fra 1. september: Sygehus Vendsyssel i Hjørring. Det bliver på alle mulige måder rigtig godt.

Rent logistisk og transportmæssigt er Aalborg måske mere oplagt, men ud fra en helhedsvurdering (livskvaliteten, uddannelseskvaliteten, mulighederne for introstillinger efterfølgende) så er flyttet Nordenfjords det rigtigste for os. Sygehus Vendsyssel har hele tiden været Den Bedre Halvdels førsteprioritet, hvilket man måske havde kunne gætte sig til ved at læse hendes blogindlæg fra sidste sommer. Bevares, Hjørring er geografisk langt væk fra det meste, men kompenserer for det på andre måneder.

Nu hvor afklaringen endelig er i hus venter der så en række praktiske opgaver.

Vi skal have fundet et sted at bo (bliver antageligvis i en af de lægeboliger, der er tilknyttet hospitalet) samt have flyttet vores ting til Jordhule 3.0 fra henholdsvis Jordhule 1.0 i København og Jordhule 2.0 i Bruxelles. 1.0 skal sidenhen udlejes, hvilket er en kompleks affære.

Jeg har spenderet noget af lørdagen på at sætte mig ind i skattereglerne, huslejeniveauet og kravene til en lejekontrakt. Det er vanskelig gennemskueligt stof. Hvis der er læsere med erfaring med at udleje en ejerbolig, så lytter jeg gerne til jeres visdomsord.

Men bortset fra det praktiske fnidder, så er det en god tid. Bliver spændende at starte på en frisk.

4 kommentarer til “Afklaring”

 1. God fornøjelse og godt valg. Jeg kender flere, der været udstationeret i Hjørring som led i deres lægelige uddannelse, og der har været stor tilfredshed. Desuden er Hjørring godt placeret i forhold til at komme ud i den smukke nordjyske natur.

  Et ekstra bonus er, at lægeboligerne ligger lige over for den lokale A-Z og byens bowlingcenter, så nu ved du, hvad du skal lave i din fritid: masseindkøb og kegletumling.

  Svar
 2. Tak, Kristian. Særlig sidste del om A-Z og bowling er opkvikkende. Nu går jeg ud boltrer mig med kulilten i garagen.

  Svar
 3. Man prøver nok at gnubbe vendelboerne med hårene ved at krydre med noget Poul Anker Bech. Jeg må advare på det kraftigste imod at flytte nordenfjords. Efter den fatale påsejling af jernbanebroen betragter vendelboerne sig ikke længere for landfaste med hovedlandet og et hidtil uset niveau af lovløshed og ragnerok har indfundet sig. Næh De unge knøs, vælg hellere det sikre Aalborg, hvor civilisationen stadig hersker og hvor man kan få 10 (jordbær-) shots for en hund i Gaaa’en. Ellers kan jeg ikke garantere for dit velbefindende.

  Svar

Skriv en kommentar