i Livet

Aben er vred! Uwaaaa! Uwaaaa!

Det har været varmt i Prag i denne uge, så det har naturligvis været en sand nydelse at sidde indenfor og arbejde. Jeg har fornøjet mig med en indberetning om ‘Flat rate tax’, det måske mest omtalte emne i Central- og Østeuropa de senere år. Jeg ved ikke helt endnu hvad jeg synes om det – og det er nok også urealistisk i en dansk kontekst – men det er sjovt at lege med tanken.

Ellers har jeg besluttet mig for at lægge praktikopgaven på is indtil jeg kommer hjem. Jeg har siddet alt for mange aftener på ambassaden og sumpet, hvor jeg alligevel ikke har fået skrevet på den. Og det vil være vanvittigt ikke at komme ud at se noget i den sidste måned jeg er hernede. Kan ikke længere bruge opgaven som undskyldning for ikke at have et liv. Så resten af juni og juli er erklæret opgavefri!

I aften skal jeg til farewell fest sammen med Jacob hos Lusann og Lena fra den tyske ambassade. De er også praktikanter hernede og vi har hængt en del ud med dem, men nu skal de altså hjem. Får jo en til at tænke på at man også selv snart skal hjem….

Inden da har jeg dog en ubændig trang til at købe cd’er i dag, så min lokale pusher kan godt gå hen og blive bange.

Giv lyd fra dig

Comment