A distant shore

Det var sørens! Jeg burde forberede mit foredrag omkring Danmark og EU til på mandag i skolen i Jihlava, men sådan en fredag eftermiddag hvor weekenden har sat ind, så er det ikke alt for nemt. Det skal i parentes bemærkes at jeg er pænt nervøs, men lad os nu se. Hvis jeg er heldig, så kommer maskotten for det lokale fodboldhold nok og trøster mig lidt. Og hvis det går helt galt, så kan jeg altid fyre lidt pjank af omkring byens glorværdige ishockeyhold – selvom det ikke gik helt som planlagt i denne sæson.

Ellers ikke det helt store nye. Var til Erasmus-fest i onsdags, og det var en mærkværdig omgang. Er ihvertfald længe siden jeg har været til en fest, hvor samtlige deltagende var visne allerede kl 22. Ellers meget spas. Bortset fra den uhyggelige skotte.

Skriv en kommentar