i Bloggen, Livet

Built on Sand

Lidt småtkørende med skriveinspirationen for tiden.

Ikke fordi det går dårligt. Bryllupsplanlægningen skrider nogenlunde planmæssigt frem. Vores lejlighed er rar at bo i. Bortset fra gennem-marv-og-ben blæsten og de notoriske 17 graders lunkenhed, viser Aalborg sig fra sin pæne side. Byen er grønnere og mere åben end jeg husker den fra den permagrå ungdom. Den Bedre Halvdel undgik at lægekonflikten ville ramme hendes introduktionsstilling til efteråret, selvom hun mildest talt ikke er udelt tilfreds med udsigterne for indretningen af fremtidens almen praksis. Min familie er sund og rask, og i weekenden havde vi et hyggeligt besøg af min svigermor. Jeg får læst mit Economist, min Weekendavis og mine sci-fi bøger. Får tilmed motioneret relativt regelmæssigt. Arbejdet går også udmærket, uden at være overdådigt.

Så det går sådan set altsammen ok.

Ja, altså, bortset fra en lavintensiv følelse af stagnation og generel manglende inspiration. Ved ikke rigtig hvordan jeg skal beskrive det. Der mangler en fornemmelse af progression. Ikke så meget i privatlivet, men mere i livssituationen. Mangler drivkraften og målet om 5-10 år.

Og så har jeg ikke så mange meninger længere. I gamle dage ville jeg sikkert kunne have griflet side op og ned om Egypten, Syrien, den amerikanske aflytning, ponyslagtninger i Tisvilde, Gini-koefficienter og dopede cyklister. I dag er jeg mere eller mindre ligeglad. Eller har i hvert fald ikke opbygget nogen dybere mening om emnerne.

Så der spekuleres og grubles. Som altid.

Giv lyd fra dig

Comment

  1. Her er noget din bedre halvdel kan lune sig på i disse hårde tider for de praktiserende laeger :).